Havdrup skole tilbyder Cambridge Engelsk

6 elever fra 9. klasse på Havdrup skole har i dette skoleår haft undervisning i Cambridge Engelsk. Torsdag aften kunne skolen overrække Cambridge certifikater til eleverne, der har gennemført forløbet med et meget flot resultat.

Nyhed billede
I det netop afsluttede skoleår, har Havdrup skole tilbudt ekstra udfordringer til eleverne fra 9. klasses. De elever, der havde evner, lyst og energi til at arbejde ekstra med et fag, udover den almindelige undervisning, blev tilbud ekstra undervisning.
Fagene der blev tilbudt var engelsk, matematik og tysk.
De elever, der valgte engelsk kunne sikre sig et Cambridge - certifikat, som de kan bruge resten af deres liv.
Cambridge eksamen er en worldwide anerkendt engelsk eksamen, som kan åbne døre til virksomheder både i Danmark og i udlandet. Elever, der gennemfører en sådan eksamen, får et bevis på sine engelskkundskaber, der er anerkendt af mere end 13.000 organisationer verden over.
Havdrup skole kunne torsdag aften stolt overrække Cambridge certifikater til 6 elever, der har gennemført hele forløbet med et meget flot resultat.
Skolens engelsklærer Benedicte Aufeldt udtalte: ”Eleverne har arbejdet utrolig hårdt 2 ekstra timer hver uge. Derudover har der været en del lektier. Det skulle der til, for at eleverne kunne nå igennem hele pensum. Jeg er meget stolt over elevernes resultat.”
Skolen forventer også til næste år, at kunne tilbyde Cambridge engelsk.
  • Karin Fog den 29-06-2015
    Havdrup skole ønsker alle elever, lærere og deres familier en rigtig god sommerferie.
    Lone Sander Olsen den 04-06-2015
    SOMMERBOGEN  -   Konkurrence på Solrød Bibliotek for de 6 - 15 årige / 19. juni - 22. august

Læs mindst 3 bøger og skriv en anmeldelse for hver bog. Se nærmere om konkurrencen på:

www.solbib.dk

Vh. Læringscentret
    Lone Sander Olsen den 04-06-2015
    Gratis online bøger i sommerferien til mellemtrinnet.

www.Gratisbørnebøger.dk

Vh. Læringscentret
  • Karin Fog den 03-06-2015
    Kære forældre.
    Familiekonsulenterne i Børn og Unge rådgivningen opretter børnegrupper for børn, hvis forældre er fraskilte. Læs mere i den vedhæftede brochure.

Venlig hilsen Karin Fog
  • 13-08-2015